Akaverkko

Akaverkko on tarkoitettu akavalaisille toimijoille ja verkostoille. Akaverkkoa käytetään muun muassa kokousaineistojen jakamiseen. Akaverkko on käyttäjäoikeuksin rajattu osio Akavan verkkopalvelussa.


Akaverkon käyttäjäryhminä ovat Akavan toimielinten jäsenet ja Akavan henkilöstö sekä Akavan jäsenliittojen luottamustehtävissä toimivat henkilöt ja niiden henkilöstö. Lisäksi Akaverkossa on sisältöjä, jotka on eriytetty käyttäjäkunnan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi Akavan verkostoille on omia osioita, kuten tiedottajien, neuvottelijoiden ja tutkijoiden sivut.


Kirjautuminen omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla

Akaverkon käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä käyttäjäksi ja sisäänkirjautumista, eli käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voi määrittää itselleen rekisteröityessään käyttäjäksi alla olevalla rekisteröintilomakkeella.


Täytä lomakkeesta kaikki pakolliset kentät, jotka on merkitty *:llä.

Anna käyttäjätunnus ja valitse itsellesi salasana, jonka muistat helposti. Ilmoita samalla, mihin käyttäjäryhmään kuulut. Kun olet täyttänyt lomakkeen, tallenna tiedot. Samalla rekisteröitymisestäsi tulee ilmoitus Akavaan.


Akavan toimistossa hyväksytään saapuneet rekisteröitymisilmoitukset ja aktivoidaan käyttäjätunnukset. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tunnuksesi on aktivoitu ja voit alkaa käyttää Akaverkkoa. Huomaathan, että Akaverkon käyttäjätunnus on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa edelleen.


Tähdellä(*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sukunimi
Etunimi
* Käyttäjäryhmä
* Yritys
* Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelin
Nimimerkki
 
* Käyttäjätunnus
* Salasana