Akaverkko

Akaverkko on tarkoitettu akavalaisille toimijoille ja verkostoille. Sen sisältö vastaa pääpiirteittäin aimman Akavan sivuston ns. sisäsiä sivuja.


Akaverkon käyttäjäryhminä ovat Akavan toimielinten jäsenet ja Akavan henkilöstö sekä Akavan jäsenliittojen luottamustehtävissä toimivat henkilöt ja niiden henkilöstö, Lisäksi Akaverkossa on sisältöjä, jotka on eriytetty käyttäjäkunnan tarpeiden mukaan, mm. tiedottajien, neuvottelijoiden ja tutkijoiden sivut. 


Kirjautuminen omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla

Akaverkon käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä käyttäjäksi ja sisäänkirjautumista, eli käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voi määrittää itselleen rekisteröityessään käyttäjäksi alla olevalla rekisteröintilomakkeella.


Kun rekisteröidyt, täytä lomakkeesta kaikki pakolliset kentät, jotka on merkitty *:llä.

Ilmoita, mihin ylläolevista käyttäjäryhmään kuulut. Anna käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitteesi ja valitse itsellesi salasana, jonka muistat helposti. Kun olet täyttänyt tiedot, tallenna lomake. Samalla rekisteröitymisestäsi tulee ilmoitus Akavaan.


Akavan toimistossa hyväksytään saapuneet rekisteröitymisilmoitukset ja aktivoidaan käyttäjätunnukset. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tunnuksesi on aktivoitu ja voit alkaa käyttää Akaverkkoa. Huomaathan, että Akaverkon käyttäjätunnus on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa edelleen.


Tähdellä(*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sukunimi:
Etunimi:
* Käyttäjäryhmä:
* Yritys:
* Sähköpostiosoite:
Osoite:
Puhelin:
 
* Käyttäjätunnus:
* Salasana:
 print