Uutiskirje
16.2.2018

Seuraa live-lähetystä Akavan opiskelijoiden seminaarista kello 12.30

työllä toimeen kuva

Millainen on työn ja toimeentulon yhtälö tulevaisuudessa? Tätä pohditaan Akavan opiskelijoiden seminaarissa 16.2. kello 12.30–14.30. Tilaisuus lähetetään suorana Akavan opiskelijoiden Facebook-sivulla. Keskustelua voi myös seurata ja kommentoida Twitterissä tunnisteella #työllätoimeen.

Alustajana toimii Nordean ekonomisti Olli Kärkkäinen. Tilaisuudessa oman sosiaaliturvamallinsa pitchaavat Liberan toiminnanjohtaja Mikko Kiesiläinen, kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä, keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen, demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi ja vihreiden nuorten puheenjohtaja Iiris Suomela.Dansken asuntolainatarjous kiinnostaa akavalaisia

Danske Bank kännykkä uutiskirje

Tammikuussa julkistettu Akavan ja Danske Bankin yhteistyö on poikinut jo tuhansia yhteydenottoja pankkiin. Helmikuussa Akava-paketti sisältää asuntolainaa koskevan lisäedun.

Lue artikkeli: Akavalaiset tarttuivat Dansken tarjoukseenAsiantuntijoiden on kuuluttava työaikalain piiriin

Miia Kannisto_nostokuva

"Nykyinen laki ei vastaa ylempien toimihenkilöiden työaikasuojelun ja asiantuntijatyön joustavuuden vaatimuksia", kommentoi Akavan johtava asiantuntija Miia Kannisto. Miksi työaikalakia pitää uudistaa? Mitkä ovat akavalaisille tärkeimmät pääkohdat? Kannisto vastaa artikkelissamme työaikalain uudistusta koskeviin kysymyksiin.

Lue artikkeli: Kysymyksiä ja vastauksia työaikalain uudistamisesta
Akava ry – Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 020 7489 400