Uutiskirje
19.1.2018
Danske Bank kännykkä uutiskirje

Akavalaisille merkittävä uusi jäsenetu: Danske Bank ja Akavan jäsenliitot laajentavat yhteistyötään asuntolainoihin

kuva_verkkosivulla_text1_AKAVA_2000x677

Akavan liittojen jäsenet saavat tästä lähtien pysyvästi Danske Bankista erityishinnan asuntolainalleen ja peruspankkipalveluilleen. Edut koskevat sekä Danske Bankin nykyisiä asiakkaita että asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisia.

Pysyvän asuntolainaedun lisäksi Danske Bank tarjoaa helmikuun ajan asuntolainan kilpailuttajalle nykyistä marginaalia matalamman asuntolainan marginaalin.

Lue tiedote: Akava ja Danske Bank syventävät yhteistyötään: Lähes miljoona suomalaista voi alentaa asuntolainamarginaaliaan

Yhteenveto jäseneduista ja tietoa mukana olevista liitoista:
Danske Bankin asuntolainaetu
Danske Bankin edut vastavalmistuneille

På svenska:
Danske Banks förmåner på bostadslån för Akavamedlemmar
Danske Banks tilläggsförmåner för nyutexaminerade medlemmar i AkavaförbundenNäin Danske Bankin ja Akavan liittojen uusi jäsenetupaketti syntyi

Danske ja Akava

Yhteistyö Danske Bankin kanssa on hieno esimerkki jäsenpalvelujen muotoilusta, jossa jäseniltä saatu palaute on ollut avainasemassa. Lue, miten etupaketti ja Dansken oma Akava-tiimi on rakennettu!

Lue artikkeli: Akavan liittojen jäsenille merkittävä uusi jäsenetu – Danske Bank avasi akavalaisille oman palvelulinjan

Lue artikkeli (samma på svenska):
Danske Bankin Akava-tiimi neuvoo, miten jäseneduista saa kaiken irti
Danske Banks Akava-team ger råd om hur man får full nytta av medlemsförmånernaFjäder: EU:n budjetissa on panostettava osaamiseen ja kilpailukykyyn

Sture Fjäder 1

Akavan puheenjohtajan Sture Fjäderin mielestä EU-budjettikeskustelussa pitäisi keskittyä budjetin sisältöön ja painotuksiin. "Akava haluaa vahvan, osaavan ja kilpailukykyisen Euroopan", Fjäder sanoo.

Lue tiedote: EU:n budjetissa on panostettava osaamiseen ja kilpailukykyyn

Viekö tekoäly meidän työt?

Miika Sahamies 200x200 px

"Digitalisaation edetessä on välttämätöntä, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevien perustaitoja parannetaan. Tärkein keino on nostaa koulutustasoa, mutta tämän rinnalla mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen työuran eri vaiheissa tulee lisätä", kirjoittaa Akavan asiantuntija Miika Sahamies Tuumaamossa.

Lue blogikirjoitus: Korvaako tekoäly suuren osan työpaikoista?Ilmastonmuutoksen torjunta humaaneinta politiikkaa

Anneli Jäätteenmäki_neliö

”Mikäli ilmasto lämpenee hallitsemattomasti, turvapaikanhakijoita pyrkii kohti pohjoista tulevaisuudessa yhä enemmän. Ilmastonmuutoksen hillintä on tätä taustaa vasten kaikkein humaaneinta politiikkaa”, kirjoittaa europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki.

Lue kolumni: Ilmastotyö turvaa tulevaisuuttaAkava ry – Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 020 7489 400