Uutiskirje
2.11.2018
Muistiontarkistusta

Työolobarometrin 2017 tulokset kannustavat panostamaan työhyvinvointiin


Koodausta_12_b

Työolobarometrin tulokset kertovat myönteisestä vireestä työelämässä. Sitä on tärkeä vahvistaa ja ylläpitää. Koska kuormittumisen kokemukset ovat yleisiä, erityistä huomiota on kiinnitettävä riittäviin palautumismahdollisuuksiin. Määrätietoisia toimia tarvitaan kiusaamisen sekä väkivallan uhkan poistamiseksi.Valtakunnansovittelija haluaa ratkaista ongelmia

Vuokko_Piekkala_nosto

Uusi valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala luonnehtii olevansa ideoiva ongelmanratkaisija. Hän näkee riidan ytimeen piirtämällä sen.

Lue artikkeli: Valtakunnansovittelija haluaa ratkaista ongelmia


Puheenjohtajuuden teemaksi osaaminen


Henna Virkkunen_European Parliament_nosto

"Osaamista vahvistamalla Eurooppa pystyy parantamaan kilpailukykyään, kehittämään sisämarkkinoitaan ja vastaamaan yhteisiin globaaleihin haasteisiin", kirjoittaa europarlamentaarikko Henna Virkkunen.
Euroopan suunta: Brexit tulee, näytä kiireiseltä -seminaari


brexit is coming look busy


Eurooppalainen Suomi järjestää syksyn virallisen brexit-seminaarin tiistaina 27.11.2018 kello 12:45-16:00 Musiikkitalon terassilämpiössä, osoitteessa Mannerheimintie 13 A, Helsinki.

Seminaarissa keskustelemme tulevaisuudesta ja analysoimme brexitin – joko sopimuksellisen tai sopimuksettoman – vaikutuksia Suomeen ja Euroopan unioniin. Mitä tapahtuu 30 000 suomalaiselle Iso-Britanniassa? Miten suomalaiset yritykset ja työntekijät voivat varautua brexitiin? Mitä opimme siitä?


Akava ry – Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 020 7489 400