Uutiskirje
8.9.2017
Dare_tekijät lavalla_nosto

”Dare to Learn on hieno osoitus opiskelijoiden ennakkoluulottomuudesta”

Kansainvälinen oppimisen suurtapahtuma Dare to Learn täytti Kaapelitehtaan 5.–6. syyskuuta. Loppuunmyytyyn tapahtumaan osallistui yli 3000 kävijää 20 eri maasta.

Akava oli Dare to Learnin yksi pääyhteistyökumppani. Akavan liitoista Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Professoriliitto, Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut järjestivät tapahtumassa omaa ohjelmaansa.

Lue artikkeli

Lue Henna Pursiaisen Tuumaamo-kirjoitus: Dare to Learn – miten purkaa oppimisen rajoja?Uranvaihto tuo usein parempaa

muhonen

Uranvaihto mielessä? Lue, miten laivanrakennusinsinööri Ari Muhosesta tuli kirjastonjohtaja ja toimittaja Maija Voutilasta esikoulunopettaja. Akavan Ida Mielityinen antaa jutun lopussa myös hyviä vinkkejä uranvaihtoa suunnitteleville.

Lue artikkeliYrittäjää ei saa unohtaa sote-uudistuksessa


Sote-uudistuksessa on kyse on ihmisestä ja siitä, että esimerkiksi lääkäriin pääsee. Kyse on samalla jonkun mahdollisuudesta tehdä työtä sosiaali- ja terveydenhuollossa ja harjoittaa ammattiaan sekä työntekijänä että yrittäjänä, kirjoittaa asiantuntija Anu Tuovinen Tuumaamossa.

Lue blogikirjoitus

Akava PopUp kiertää Suomea syksyn ajan

Akava PopUp syksy 2017

Akavan ja liittojen PopUp-kiertue käynnistyi syyskuun alussa. PopUp pistäytyy syksyn aikana 12 paikkakunnalla. Tällä viikolla oltiin Oulussa, ensi viikolla Turussa, Porissa ja Tampereella. Tarjolla paljon hyödyllistä tietoa liitoista ja työelämästä. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa Akava PopUpistaKenelle Akavan yrittäjäpalkinto 2017?

Akavan yrittäjäpalkinto on jälleen ajankohtainen ja haemme ehdotuksia palkinnon saajaksi. Palkinnolla tuodana esille yrittäjyyden suurta merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja hyvinvoinnille. Ehdotukset tulee jättää 20.10 mennessä.

Lue lisääAkava ry – Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 020 7489 400