Uutiskirje
21.11.2014
Oiva

Venäjä, Venäjä, Venäjä - ja Ukraina

Jokaisella valtiolla on kantavat teemansa. Niin myös Venäjällä. Vastapainoksi puuttuville öljydollareille, poliittinen järjestelmä tarvitsee toisenlaista tukea. Venäjän ja Ukrainan historia ja suhteet ovat kehittynet monien vaiheiden kautta nykytilanteeseen, kirjoittaa Nils Torvalds Kohti parempaa Eurooppaa -kolumnissaan.

Nils Torvalds

>Lue Nils Torvaldsin kolumni

Oiva motivoi hyvinvointiin

Mobiilisovellus Oiva auttaa stressaantunutta pysähtymään ja rauhoittumaan. Jyväskylän yliopiston psykologian laitos on VTT:n kanssa kehittänyt Oiva-nimisen sovelluksen, joka auttaa huolehtimaan henkisestä hyvinvoinnista. 

Oiva Raimo Lappalainen

> Lue Akavalaisen artikkeli

Keski-Suomessa uskotaan tulevaisuuteen

Keski-Suomesta löytyy uskoa siihen, että alueen tulevaisuus on nykyhetkeä valoisampi. Erityisesti Äänekosken tulevalle biotuotetehtaalle kasataan odotuksia, vaikka lopullista rahoituspäätöstä ei ole vielä tehty. 

Akava-päivä Jyväskylä sellutehdas

> Lue Akavalaisen artikkeli

Viikon luku:

Yli 80 prosenttia julkisen sektorin organisaatioista tuottaa innovaatioita

Innovaatiot voivat olla kokonaan uusia tuotteita, palveluita ja tuotantoprosesseja tai parannuksia aikaisempiin malleihin.

Yli 80 prosenttia julkisen sektorin organisaatioista tuottaa innovaatioita

Innovaatioiden koko kirjo ulottuu pienistä parannuksista vallankumouksellisiin uutuuksiin.

Ajankohtaista liitoissa

> Lue Akava-yhteisön uutisia


Myyjien sparraaja

Reijo-Mylläri

Viikon akavalainen, johtamisen kehittäjä ja myyntivalmentaja Reijo Mylläri kiinnostui siitä miten ihminen käyttäytyy. Vaikka Mylläri menestyi myyjänä, hän jäi pohtimaan, miksi asiakkaat eivät aina tee ostopäätöstä. Mylläri ymmärsi, että myyntityössä tarvitaan kovien faktojen lisäksi pehmeämpääkin lähestymistapaa.

> Lue Viikon akavalainen


Tuumaamo:

Yhteiskuntavastuun pitkä tie

Minulla oli ilo valita mielestäni paras yrityksen yhteiskuntavastuuraportti viime vuodelta. Tein lukijan valinnan järjestöjen näkökulmasta. Työ osoittautuikin ennakoitua vaikeammaksi. Raportteja lukiessani jouduin todella punnitsemaan, mikä on tänä päivänä hyvää yhteiskuntavastuuta.

Elina Moisio

> Lue Elina Moision blogikirjoitus


Lausunnot

Olethan huomannut, että Akavan verkkosivuilla julkaistaan Akavan antamat lausunnot. Niitä voi selata myös hallinnonaloittain.

> Tutustu uusimpiin lausuntoihinSyksyn Akava-päivät

Akava-päivät 2014 banneri 90x130mm 22082014

• 3.12. Häme,Hämeenlinna

Ohjelmat ja ilmoittautumiset: